sobota, 13. avgust 2011

V petek, 19. februarja zjutraj, je Bernardka imela četrto prikazanje

Naslednjega dne, v petek, 19. februarja zjutraj, je Bernardka imela četrto prikazanje ob navzočnosti nekaj sto ljudi.

Marija je bila vidno zadovoljna, da se je Bernardka držala dane obljube. Ni pa z Bernardko govorila. Skupaj sta molili rožni venec. Priče so opazile, da se je Bernardkino obličje nenadoma zmračilo. To je bilo takrat, ko je Bernardka med prikazanjem slišala glasove, podobne kričanju razjarjene množice, ki so prihajali od reke Gave.

Slika je simbolična in je potegnjena
iz neke satanistične strani


Pozneje je povedala:

“Medtem ko sem molila, so me klicali čudni glasovi, kakor bi vpilo tisoč razjarjenih ljudi. Bilo je strašno. Najmočnejši glas je klical: «Beži! Beži!» Toda Gospa je pogledala proti reki, nagrbančila čelo in glasovi so onemeli.”

Očitno je šlo za vmešavanje hudobnega duha.







Hudobni duh se je vmešaval tudi na ta način, da je povzročal nepristne pojave. Nad petdeset dečkov in deklic v Lurdu in po okoliških krajih je začelo trditi, da se jim prikazuje Marija.

Vir: http://tiny.cc/nhktn


Toda njihovo obnašanje je kazalo, da gre za prevaro hudobnega duha. Zvijali so se, lazili po vseh štirih, napadali ljudi, pačili obraze, se med seboj prepirali in nastopali proti Bernardki.

Hudobni duh je hotel zbuditi nezaupanje do Bernardkinih videnj. (podobno se dogaja na Kureščku)

Ljudje so opazili razliko med Bernardko in temi dečki in deklicami, zato so Bernardkina videnja še bolj cenili. Razlika je bila tolikšna, kakor se dan razlikuje od noči, luč od teme.

Ni komentarjev:

Objavite komentar