torek, 8. marec 2011

Ludvik XIV

Sodobno zlo izvira iz Francije. Ludvik XIV in njegova Francija.

Za boljše razumevanje sedanjega zla v svetu se je treba časovno vrniti v Francijo Ludvika XIV.

Satanizem in črne maše

Ludvik XIV. V tem času sta se razvila satanizem in črne maše. To je prvi pravi pojav satanizma sega pa na dvor Ludvika XIV - to je bil primer La Voisin, v katerem je policija odprla preiskavo in jo zaključila z obsodbo Catherine La Voisin in njenih sodelavcev.

La Voisin je začela svojo "kariero" s prodajo kozmetike, zdravil, pa tudi strupov dvornim damam (Ludvik XIV. - na dvoru kralja je bilo veliko rivalstva, predvsem zaradi posteljnih privilegijev pri samem kralju).

Zaradi nemoralnega življenja je bilo opravljanje splavov donosen posel, ki se ga je oprijela tudi La Voisin. Poleg magičnih napitkov je drago prodajala tudi posvečene hostije, ki naj bi jamčile izredne učinke.

Nastala je prava organizacija, ki je leta 1666 ( 23 let pred Jezusovimi besedami Sv. Marjeti Mariji Alacoque) organizirala prvi ciklus črnih maš s sodelovanjem katoliškega duhovnika, Guibourga.

Ludvik XIV. je bil preveč napihnjen, da bi upošteval besede redovnice. Neposlušanje Božjih besed je drago stala Francijo točno 100 let kasneje. O čemer v enem od prihodnjih pisanj.

V pravi satanistični kapeli s črnimi stenami, črno pregrnjenim oltarjem in črnimi svečami (izdelanimi iz človeške tolšče - dobavitelj je bil dvorni rabelj) so črno mašo darovali na golem telesu ženske, ki je predstavljalo oltar, z oskrunitvijo posvečene hostije, vstavljene v njene nožnice, in spolnim odnosom z duhovnikom.

Poleg inverzije katoliške maše je črna maša predvidevala tudi žrtvovanje, ki se je začelo z žrtvovanjem golobov, kasneje splavljenih fetusov in tudi otrok. Ob aretaciji je La Voisin izjavila, da je bilo pri črnih mašah žrtvovanih dva tisoč otrok, večinoma splavljenih fetusov, ki so jih klientke (vojvodinje, grofice in markize) "darovale" satanu za privilegiran položaj na dvoru ali proti mlajši tekmici.

Znano je bilo tudi uživanje "eliksirja" - moške sperme in ženskih vaginalnih izločkov ali menstrualne krvi z raznimi "dodatki", npr. krvjo netopirja. Kljub zločinom je bil glavni namen pariških satanistov materialne narave;

  • za La Voisin ni bil glavni namen čaščenje satana ali rušenje krščanstva, ampak pridobitev bogastva, kar ji je tudi uspelo, če njenega dela ne bi prekinila pariška policija.
  • Kako pogubne posledice za človeka imajo taki obredi, lepo pokaže živlenjska pot J.V.Valvasorja, potem, ko je samo opazoval(ni sodeloval!) črno mašo v Parizu. Vse mu je šlo narobe in umrl je v dolgovih.
Iz takih in podobnih obredov se je v Evropi razvilo razsvetljenstvo (čaščenje luciferja), ki je povzročilo prostozidarstvo v taki obliki, kot ga poznamo sedaj.

Zlo je obstajalo že prej, ne da je samo za to kriv Ludvik XIV, npr. obredi čaščenja zla, po vsej Evropi in razkol v Cerkvi – reformacija. O obredih čaščenja zla pričajo čarovniški procesi. V tem primeru je bilo zlo velikokrat na obeh straneh, še posebno pri posvetnih sodiščih, kjer so ujeti v hudičevo zanko - zatirali hudiča. To je bilo najbolj izraženo v protestantskem delu Evrope.

Protestanti pa so se sami ujeli v hudičevo zanko, s trditvijo, da Devica Marija ni spočela deviško. Jezusa naj bi naredil človek. Pozabljajo pa to,
  • da so čudeži v domeni Boga.
  • Da človek nikakor ne more narediti Boga. V tem primeru so isti kakor pogani, ki delajo kipe bogov iz kamna, srebra in zlata, ne zavedajo pa se, da je človek ustvarjen po Božji podobi in da je Bog ustvaril človeka in ne obratno.
  • Z vsem tem zanikajo dejstvo Svete Trojice
A Mason will never be a stupid Atheist nor an irreligious libertine. Sedaj se marsikdo dela norca iz čarovniških procesov in za to obtožuje Inkvizicijo, vendar je potrebno vedeti, da so ljudje bežali v naročje Inkvizicije pred preganjanjem posvetnih sodišč. Inkvizicija je imela neprimerno višje dokazne standarde.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Inkvizicija

O čarovnicah in čarovnikih pa tako. Hudiča so ponavadi častili tako, da so se združevali v orgijah, so se parili vsi počez, z vsakim in z vsem. Še sedaj velja pravilo v satanizmu, da je dober čarovnik(ca) tisti, ki pride iz matere in sina ali očeta in hčere. Temu se sedaj reče pedofilija. V tistih časih(govori se samo o sveti Inkviziciji) so storilci za to goreli. Današnje reakcije ljudi na ta pojav so iste.

2 komentarja:

  1. Zanimiv zapis.
    Vprašal bi kje ste dobili podatke o Valvazorjevi vpletenosti v črne maše.

    OdgovoriIzbriši
  2. To je iz njegove bigrafije. Bilo je v Parizu. Valvazor NI SODELOVAL pri črnih mašah! Je le iz radovednosti opazoval.

    OdgovoriIzbriši