petek, 3. september 2010

Iluminati - častilci luciferja

Za boljše razumevanje nadaljevanja morate vedeti, kdo so Iluminati - častilci luciferja - razsvetljenci. Iluminati - častilci luciferja se imenujejo po padlem nosilcu luči - luciferju in so vrh ali notranji krog prostozidarstva. Prostozidarske lože so postale sinonim za razsvetljeno misel, ki se bori proti krščanstvu. (Lucifer= nosilec Luči, razsvetljevalec, iluminator oziroma razum, racionalizem= Lucifer in to je dobro). Zapis nekega člana anarhističnega portala.

"hm, gre za nekakšne tajne lože, ki so jih izvorno imeli cehovski gradbeniki. te lože so postale sinonim za razsvetljeno misel, ki se bori proti krščanstvu (Lucifer= nosilec Luči, razsvetljevalec, iluminator oziroma razum, racionalizem= Lucifer in to je dobro)."

Ustanovitelj Iluminatov - častilcev luciferja je bil Adam Weishaupt 1. maja 1776 na Bavarskem. (Od tod tudi kurjenje kresov za prvi maj)

Boljševiška vojska pod Trockijevim vodstvom je bila smrtonosno orodje kazarskih mednarodnih bankirjev, ki jih je nadziral Rothschild (= rdeči ščit).

Armada z rdečim simbolom je bila zato nadvse primerna. Boljševiška vojska pod Trockijevim vodstvom je bila smrtonosno orodje kazarskih mednarodnih bankirjev, ki jih je nadziral Rothschild (= rdeči ščit).
Armada z rdečim simbolom je bila zato nadvse primerna.

Iz Wikipedie: Tradicija prvega maja kot mednarodnega praznika dela se pričenja v letu 1886 s Haymarketskim izgredom, ko je Federacija organiziranih obrti in delavskih zvez po uspehih, ki jih je doseglo kanadsko delavsko gibanje zlasti leta 1872, zahtevala več delavskih pravic, med njimi predvsem uzakonjen 8-urni delavnik.

V podporo pritisku delavskih organizacij, da bi ta predpis stopil v veljavo s 1. majem tega leta, so se na ta rok v Chicagu organizirale trume delavcev in pričele splošno stavko.

4. maja so se delavci zbrali na mestnem trgu Haymarket, kjer je po začetnem miru pred policijsko četo vendarle eksplodirala bomba in ubila 8 policistov.




Na to je policija odgovorila s streljanjem in ranjenjem več deset ljudi; ker mnogi niso tvegali morebitne aretacije ob obisku uradne zdravstvene pomoči, se je število žrtev ustavilo pri 11.

Kasneje je bila pravica do 8-urnega delavnika kljub vsemu uveljavljena, v spomin na tragičen dogodek pa so se odvili tudi veliki izgredi leta 1894 in 1919. (A Mason will never be a stupid Atheist nor an irreligious libertine.)

Kakor vidite, prostozidarji globoko prezirajo ateiste, hkrati jih pa uporabljajo za boj proti krščanstvu. Naslednjič bo razloženo zakaj. (A Mason will never be a stupid Atheist nor an irreligious libertine.)

Ni komentarjev:

Objavite komentar