nedelja, 7. november 2010

Razodetje

Da boste razumeli pomen tega dela razodetja, se na spomnite vzpon in padec komunizma in ponovno oživljanje levice! V Sloveniji je bil le navidezen padec komunizma, saj je komunistična partija "s svojim sestopom iz oblasti", hkrati ustanovila nove stranke. Tako, da je izgledalo vse demokratično. Bistvo njihove napake je, da je preveč očigledna in se ni nič spremenilo!

Gospodarstvo je v razsulu, država se prekomerno zadolžuje, Slovence se uničuje kjerkoli se more. Vse pod krinko "demokratičnosti in pravne države".

Številka 13, ki velja v vraževerju za nesrečno, vraževerje pravim, ker ljudje pripisujejo napačen izvor nesrečne. Za nesrečno velja zaradi 13. dela Razodetja, ne pa številke same.

Razodetje se v polnem pomenu uresničuje sedaj v današnjem času! In če se svet, ki je postal ponovno poganski,  ne bo vrnil k Bogu, se pravi po Mariji k Jezusu, ga bo Jezus pokončal! Marija je celo točno povedala zakaj in kdaj se bo to zgodilo.

Zelo simbolično, je Razodetje pokazala, da bolj ne bi moglo biti, Marija, ko se je prikazovala v Portugalski Fatimi (Glej 12. del Razodetja; Žena in zmaj. "Na nebu se je prikazalo veliko znamenje: žena, ogrnjena s soncem, in luna pod njenimi nogami, na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd.)

13.maja, 13. junija, 13. julija, 13. septembra in 13. oktobra. 13. avgusta ni bilo prikazovanj, ker je župan občine Vila Nova de Ourém Artur de Oliveira Santos od 13. do 15. avgusta 1917, sicer prostozidar, dal aretirati tri otroke vidce in jih vrgel v ječo. Razodetje ni izmišljeno, kot vidite.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Razodetje 13,1-18Dve zveri

13 1Nato sem videl zver, ki je vstajala iz morja. Imela je deset rogov in sedem glav, na rogovih deset kron in na vsaki glavi bogokletno ime. 2Zver, ki sem jo videl, je bila podobna panterju in noge je imela kakor medved, gobec pa kakor lev. Zmaj ji je dal svojo moč, svoj prestol in veliko oblast. 3Ena njenih glav je bila videti ranjena na smrt, a njena smrtna rana se je bila pozdravila. Vsa zemlja je šla polna začudenja za zverjo. 4Ljudje so molili zmaja, ker je dal oblast zvéri, molili so tudi zver in govorili: »Kdo je podoben zvéri in kdo se more bojevati z njo?«
5Zvéri so bila dana usta, s katerimi je govorila objestnosti in bogokletstva. Dana ji je bila oblast, da to počenja dvainštirideset mesecev. 6Odprla je usta, da je preklinjala Boga: preklinjala je njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih. 7 Dopuščeno ji je bilo, da je začela vojno s svetimi in jih premagala. Dana ji je bila oblast nad vsakim rodom, ljudstvom, jezikom in narodom. 8Zver bodo molili vsi prebivalci zemlje, katerih imena že od začetka sveta niso vpisana v knjigo življenja Jagnjeta, ki je bilo zaklano.
9Če ima kdo ušesa, naj prisluhne!
10Če je komu namenjeno ujetništvo,
pojde v ujetništvo.
Če mora kdo umreti od meča,
bo umrl od meča.
Svetim je treba tukaj vztrajnosti in vere.
11Nato sem videl drugo zver, ki se je vzdigovala iz zemlje: imela je dva rogova, podobna jagnječjim, govorila pa je kakor zmaj. 12Ta je izvajala vso oblast prve zveri v njeni navzočnosti in priganjala zemljo in njene prebivalce, naj molijo prvo zver, ki se ji je bila smrtna rana pozdravila. 13Delala je velika čudesa, tako da je celo vpričo ljudi priklicala ogenj z neba. 14S temi čudesi, katera ji je bilo dano delati vpričo zveri, je zavajala prebivalce zemlje. Prebivalcem zemlje je namreč rekla, naj postavijo kip zveri, ki je bila ranjena z mečem, pa je potem oživela. 15Dano ji je bilo tudi oživiti kip zverí, tako da je kip celo spregovoril in dal pobiti vse, ki kipa zverí niso molili. 16Na njen ukaz so si vsi, mali in veliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18Tu je treba modrosti. Kdor je bister, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.
(Slovenija je postala središče delovanja prostozidarstva za srednjo Evropo in Balkan. To vključuje tudi multikulutrnost in uničenje samega slovenskega naroda).
---------------------------------------------------------------

Ena najbolj neumnih "razodetij" po prostozidarsko, je napovedovanje konca sveta leta 2012. Konec sveta naj bi bil po Majevskem koledarju.

Vedeti pa je treba, da so Maji žrtvovali ljudi, najbolj zaželjeni so bili otroki. Prostozidarji pa pravijo, da je ženska pravica splav. Se pravi, da ženska naredi nekaj kar je proti njenemu naravnemu nagonu - imeti otroke!

Ta del poganstva pokorno svojim gospodarjem iluminatom v največji meri  izvajajo, kot temeljno človeško pravico in tudi mnogi med njimi ne vedo, da je splav nič drugega, kakor žgalna daritev satanu!

Kdor tega ne pozna, bo tudi težko bral Razodetje. Razodetje oziroma njegov trinajsti del razodetja in komentar je objavljen da veste zakaj se gre in slepo ne sledite vraževerju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar