sreda, 22. junij 2011

MARIJINA PRIKAZOVANJA

MARIJINA PRIKAZOVANJA IN SPOROČILA V 19. IN 20. STOLETJU

Marija je naša duhovna Mati. Kot priprošnjica pri Bogu stalno posreduje za nas. Posebna, bolj izredna oblika pomoči so njena prikazovanja in sporočila.

Z njimi hoče doseči predvsem to, da bi se ljudje odtrgali od vsega zla in se oklenili Boga. Če hočemo sebi dobro, do teh sporočil ne bomo brezbrižni.

Marijina sporočila nimajo vsa enakega pomena za Cerkev in niso vsi enako močno izpričani. Nekateri imajo bolj krajevni in narodni značaj, nekaj pa jih odmeva v vsej Cerkvi, zlasti Lurd in Fatima.

V nadaljevanjih bodo objavljena Marijina prikazovanja v 19. in 20. stoletju, ki se na tak ali drugačen način dotikajo sporočil, ki jih je dala Kraljica miru na Kureščku(to prikazovanje je na 2. stopnji raziskave komisije postavljene od Cerkve). Nekatera so skrajšana.

Niso objavljena vsa, ki jih je 31 in so objavljena v knjigi Marijina prikazovanja in sporočila v 19. In 20. Stoletju. Ta prikazovanja je priznala Cerkev!

Devica Marija se je v zadnjih dvesto letih s prikazovanji na bolj izrazit način kakor v prejšnjih časih izkazala kot naša duhovna Mati. Marijini posegi so bili materinsko reševanje žalostnega duhovnega stanja človeštva in so prihajali v najbolj odločilnih trenutkih.

Več o Marijinih prikazovanjih v nadaljevanjih, ki sledijo. Ta so časovno ujemajo z dogodki v zgodovini, ki jih je povzročilo prostozidarsko delovanje in njihov vrh - iluminati(rasvetljeni po luciferju)

Splača se vam prebrati ta blog od začetka, da boste bolje razumeli Marijina prikazovanja v tem času.

Ni komentarjev:

Objavite komentar